Реализирани тендери за набавка за период 01.07.2017 до 31.12.2017

28.12.2017 [18/2017]
Молерофарбарски услуги,санација и канцелариски мебел

11.12.2017 [16/2017]
Батерија за дефибрилатор

05.12.2017 [15/2017]
Канцелариски материјал

01.12.2017 [14/2017]
Осигурување

07.11.2017 [13/2017]
Сервис колоноскопи

12.09.2017 [11/2017]
Лекови и раствори

29.08.2017 [10/2017]
Медицински средства за ендоскопија и ехотомографија (повторен за средства кои не беа понудени во претходниот_сетови)

03.07.2017 [08/2017]
Медицински средства за ендоскопија и ехотомографија